Har du brug for en vikar?

Ydelser & Priser

vikar Nordsjælland, priser & ydelser
Hos os er det enkelt og gennemsigtigt at bestille en vikar.  Vores personale er erfarne pædagoger og medhjælpere samt andre fagfolk inden for sundhedssektoren og politiet.

Vores kernekompetence er indenfor autismespektrummet, hjerneskade og demens. Konsulenterne er desuden uddannet til krævende opgaver, hvor der stilles høje krav til den pædagogiske faglighed, såvel som fysiske og psykiske robusthed.

Vi har dyb viden og lang erfaring med tegn til tale, boardmarker og Pecs.
Vi kan anvende dine systemer ex. Planner4you, Danjournal etc., ligesom vi kan udvikle nye til dig. Vi kan skærme, inkludere og skabe ro.

Vi kan rådgive, hjælpe, lede, etablere akutteams, være den ekstra hånd og skabe sammenhæng. Vi yder §85 støtte, udarbejder STU, ressource og mentorforløb.

Vores vikarer er 100% til rådighed i kontraktperioden, hvorimod den effektive arbejdstid for jeres faste personale skal beregnes ved at fratrække ferie, sygdom, kurser og møder.

Vikaropgaver skal ikke vælte budgettet!

Vi leverer til en pris og kvalitet, som ikke kan matches af de større bureauer. Vores timepris starter ved kr. 332,- i dagtimerne på hverdage. Hertil tillæg for aften, weekend og helligdage. Vi løser opgaver for bl.a. institutioner, skoler, plejehjem og private.

Kontakt os og beskriv netop din udfordring – og lad os sammen udarbejde en plan.